PL | EN

MODUŁ nr 2. LEADING WOMEN MasterClass

KREOWANIE ZMIANY. Jak zarządzić sobą i wesprzeć zespół w czasach zmiany
Formuła online, aplikacja ZOOM       15 i 22 kwietnia 2021
Prowadząca: Agnieszka Bilińska
982,77 zł
brutto

Cena netto: 799,00 zł
Potwierdź rejestrację

PROGRAM |   TRENERZY   |   TERMINY & WARUNKI  |  KONTAKT  |  BIORĘ UDZIAŁ

MODUŁ 2 |  KREOWANIE ZMIANY. Jak zarządzić sobą i wesprzeć zespół w czasach zmiany

• Formuła: online, warsztat 2 x 3 h (część I + część II)
  • Prowadząca: Agnieszka Bilińska (mentorka, executive coach, trenerka biznesu)
  • Grupa do 20 osób.

Warsztat pozwoli uczestnikom na zrozumienie istoty zmiany i jej wpływu na stany emocjonalne lidera oraz zespołu. Dzięki krzywej Fishera analizujemy poszczególne etapy zmiany i dowiadujemy się jak bardzo wpływa ona na nasze emocje. Dlaczego tak ważna jest umiejętność odnalezienia się w zmianie i jakie skuteczne modele oraz rozwiązania biznesowe mogą nam w tym pomóc? Jak zbudować elastyczność oraz otwartość na nowe, nieprzewidywalne? W czasie warsztatu uczestniczki poznają praktyczną wiedzę oraz narzędzia pozwalające na efektywne przeprowadzenie zespołu przez proces zmiany (m.in. mapę interesariuszy). Praca części warsztatu oparta jest na realnych i aktualnych przykładach biznesowych.

DOWIESZ SIĘ

• Jakie są najważniejsze mechanizmy i elementy kształtujące nasze nastawienie do pracy zdalnej i wpływające na jej efektywność
  • Dlaczego tak bardzo wzrasta rola i znaczenie zaufania i jak je budować w zespole zdalnym
  • Jak skutecznie budować zaangażowanie oraz motywację w zespołach zarządzanych zdalnie
  • Jakie wykorzystać najważniejsze mechanizmy wpływające na motywację zespołu, również w kontekście różnic międzypokoleniowych
  • Jakie praktyczne narzędzia możesz zastosować, aby zwiększyć motywację swojego zespołu oraz utrzymać jego zaangażowanie na wysokim poziomie w pracy zdalnej.

KORZYŚCI Z UDZIAŁU:

Po ukończeniu warsztatu Uczestniczki:

• Będą gotowe mentalnie do zdalnego zarządzania zespołem
  • Będą w stanie efektywnie przeprowadzić swój zespół przez zmianę stylu zarządzania i pracy na zdalną
  • Poznają skuteczne zasady zdalnego zarządzania, zwiększą pewność siebie w tym zakresie, będą wiedziały jak budować zaufanie i zwiększać zaangażowanie zespołu w pracy zdalnej.

DLA KOGO

Dla wszystkich Pań na stanowiskach kierowniczych, które zarządzają zespołami.

METODA PRACY

Warsztat on-line jest prowadzony interaktywną metodą experiential learning - uczenia się poprze doświadczanie podczas  proponowanych ćwiczeń warsztatowych.

TRENERZY

Agnieszka Bilińska

Mentorka, executive coach, trenerka biznesu oraz doświadczona menedżerka pracująca od ponad 20 lat w globalnych firmach -  na stanowiskach executive (PwC, Scandinavian Tobacco), w zarządach i radach nadzorczych.
CEO w firmie doradczej Trusted Communication, która wspiera liderów w rozwoju zawodowym i osobistym.
Ekspertka w dziedzinie mentoringu, komunikacji i przywództwa. Założycielka, fundatorka i w latach 2010-2015 CEO Vital Voices Poland, polskiego oddziału globalnej  organizacji  założonej przez Hillary Clinton i wspierającej rozwój kompetencji przywódczych kobiet poprzez ideę mentoringu. Opiekun Merytoryczna Programu Mentoringowego Fundacji Liderek Biznesu (edycja 2017). Absolwentka Yale School of Management.

TERMINY

Moduł składa się z dwóch części (jedna część trwa 3 h, pełen moduł 6 h)

• 15 kwietnia'21 - g. 14-17 (3 h) - pierwsza część modułu
  • 22 kwietnia'21 - g. 14-17 (3 h) - druga część modułu

WARUNKI UDZIAŁU

Cena pojedynczego modułu – 799 PLN netto / 982,77 PLN brutto

Zniżki:

• Zniżka grupowa 10% dla dwóch i więcej uczestniczek z jednej firmy - cena 719,10 PLN netto / 884,49 PLN brutto
  • Zniżka dla absolwentek programu głównego Leading Women 10% - cena 719,10 PLN netto / 884,49 PLN brutto
    Kod dla absolwentek: ModulLW

Zniżki nie łączą się.

Przy zakupie cyklu 4 warsztatów – 10% zniżki czyli za całość 2 876,40 PLN netto / 3 537,97 PLN brutto zamiast 3 196,00 PLN netto / 3 931,08 PLN brutto TUTAJ LINK >>

Rezygnacja z udziału możliwa jest najpóźniej 3 tygodnie przed szkoleniem, po tym terminie możliwe jest wykorzystanie miejsca przez inną osobę. W przypadku nieobecności na jednej z sesji uczestniczka otrzyma materiały oraz możliwość telefonicznej konsultacji z prowadzącą (indywidualnej – do 30 minut, w przypadku większej liczby nieobecnych – telekonferencja do 60 minut). Zakup udziału w szkoleniu jest równoznaczny z akceptacją powyższych warunków.

KONTAKT

W przypadku pytań dotyczących udziału w V edycji programu Leading WOMAN MasterClass napisz do nas: fundacja@liderkibiznesu.pl

W przypadku pytań dotyczących merytoryki programu prosimy o kontakt:

Agnieszka Bilińska

CEO | Trusted Communication