Program Mentoringowy Fundacji Liderek Biznesu to kompleksowy projekt, wspierający kobiety i mężczyzn w świadomym kształtowaniu kariery zawodowej, rozwijaniu samoświadomości i doskonaleniu kompetencji przywódczych.

NAJWIĘKSZY CROSS-BIZNESOWY PROGRAM MENTORINGOWY W POLSCE

edycji
mentorów
mentee
80% uczestników zrealizowało założone cele

Chcesz skorzystać ze wsparcia Mentora?
Sprawdź dlaczego warto skorzystać z Progamu Mentoringowego

Chcesz doskonalić pracowników?
Sprawdź dlaczego warto skorzystać ze wsparcia Mentorów

Zgłoś zainteresowanie udziałem w Programie Mentoringowym 2022 r.
Rekrutacja startuje 1 lutego 2022 r.

Formularz dla Mentee
Zgłoś zainteresowanie
Formularz dla Mentora
Zgłoś zainteresowanie
Informacje dla firm
Sprawdź

Program Mentoringowy Fundacji Liderek Biznesu to kompleksowy projekt, wspierający ambitne osoby - zarówno kobiety jak i mężczyzn - w świadomym kształtowaniu kariery zawodowej, rozwijaniu samoświadomości, a także aby wspierać je w ciągłym zdobywaniu i doskonaleniu kompetencji przywódczych.

Główne założenia programu

Wierzymy w skuteczność mentoringu, który w tym trudnym czasie może okazać się dla wielu osób i organizacji nieocenionym wsparciem, a relacja Mentora & Mentee, połączona z udziałem w warsztatach i przynależnością do naszej społeczności, pozwali zmierzyć się z bieżącymi wyzwaniami liderów. Tym bardziej chcemy, aby nasza unikatowa platforma, jaką jest Program Mentoringowy Fundacji Liderek Biznesu, mogła służyć osobom z całej Polski właśnie #dziś!

• Przeznaczony dla kobiet i mężczyzn z min. 5-letnim doświadczeniem zawodowym
  • Program koncentruje się na rozwoju kompetencji  przywódczych Mentee, wspiera  w świadomym zaplanowaniu drogi zawodowej i zwiększa skuteczność biznesową
  • Mentees uzyskują kompleksowe wsparcie w ciągu 9. miesiecy trwania programu: sesje indywidualne z Mentorem, warsztaty rozwojowe, indywidualna diagnoza Reiss Motivation Profile, podręczniki i dokumenty procesowe, sesje networkingowe
  • Program obejmuje dwa rodzaje mentoringu: klasyczny i odwrócony