Leading Women - X jubileuszowa edycja programu rozwojowego dla kobiet Przywództwo Nowej Rzeczywistości, 8 modułów, 24 godziny warsztatów, diagnoza indywidualna Extended DISC. Start: 7 kwietnia 2021

7 kwietnia rusza Leading Women - X jubileuszowa edycja najbardziej kompleksowego w Polsce programu rozwojowego dla liderek, który będzie prowadzony w rytmie "Modelu Przywództwa Nowej Rzeczywistości", przez Agnieszkę Bilińską, Mentorkę, executive coacha, trenerkę biznesu oraz doświadczoną menedżerkę pracującą od ponad 20 lat w globalnych firmach -  na stanowiskach executive (PwC, Scandinavian Tobacco), w zarządach i radach nadzorczych.

Wprowadzanie mądrych  zmian w sposobie działania firm, zespołów, w sposobie myślenia i funkcjonowania - wymaga otwartości, elastyczności i zdolności do adaptacji, a wszystkie te cechy przypisywane są kobietom liderkom. Program Leading Women, dostępny w formule online, jest przygotowany dla kobiety na stanowiskach menedżerskich, kierowniczych oraz właścicielek firm, które są gotowe rozwijać kompetencje niezbędne w "new normal".

Program jest zbudowany z 8 modułów (24 godziny warsztatów), w trakcie których każda uczestniczka poruszy najistotniejsze zagadnienia związane z pełnieniem roli liderki z położeniem akcentów na obszary, które wymagają wzmocnienia i są niezbędne w obecnej rzeczywistości biznesowej (VUCA) oraz pogłębi świadomość swoich mocnych stron oraz obszarów do rozwoju dzięki licencjonowanemu narzędziu diagnostycznemu "Extended DISC" wraz z indywidualnym omówieniem.

Udział w X edycji to unikatowa możliwość poznania inspirujących Gości Specjalnych - wyjątkowych liderek, kobiet sukcesu, które dzielą się swoimi doświadczeniami z uczestniczkami.

Jesteśmy trzy kroki przed innymi, śledzimy trendy, a nasz program rozwojowy gwarantuje skuteczność, profesjonalizm i najwyższy międzynarodowy poziom. Wiemy, że warto budować nową jakość, eksperymentować, wprowadzać innowacje i modyfikować standardy, które podniosą naszą konkurencyjność - Agnieszka Bilińska, trenerka i autorka programu rozwojowego Leading Women.

Polecamy udział w Programie Leading Women, który rozpoczyna się 7 kwietnia 2021

Zapraszamy do obejrzenia "LEADING WOMEN ON AIR" - cyklu 7 rozmów z Liderkami NEW NORMAL!
  1. ODCINEK: Różnorodność - rozmowa z Agnieszka Maciejewska, Prezes Zarządu Fundacja Liderek Biznesu, Dyrektor Personalna EY Polska.
  2. OOCINEK: Siła Mentalna. Zacznij od asertywności - rozmowa z Krystyną Boczkowską, polską menedżerką, w latach 2006–2018 prezes Zarządu Robert Bosch Polska
  3. ODCINEK: Siła Mentalna lidera, siłą zespołu - rozmowa z Martą Harazińska, Partner i Dyrektor Kreatywna, Perfectto Events
  4. ODCINEK: Odwaga Liderki - rozmowa z Agnieszką Popko, Dyrektor Zarządzającą, ECE Projektmanagement PolskaDZ
  5. ODCINEKSiła Mentalna jest w Tobie - rozmowa z Katarzyną Kanadys-Olszanką, Senior Manager, Citi Bank Europe
  6. ODCINEKWszystko zaczyna się od siły mentalnej - rozmowa z Sylwią Bogucką, Dyrektor Transformacji i Modeli Biznesowych w rynku B2B ORANGE
  7. ODCINEK: Kreowanie zmiany wyprzedza rzeczywistość - rozmowa z Renatą Toczyską-Seligą, Członkinią Zarządu MSL, grupa Publicis

Wprowadzanie mądrych  zmian w sposobie działania firm, zespołów, w sposobie myślenia i funkcjnowania - wymaga otwartości, elastyczności i zdolności do adaptacji, a wszystkie te cechy przypisywane są kobietom liderkom.