Trwa rekrutacja do największego w Polsce Programu Mentoringowego 2021 Fundacji Liderek Biznesu

Dlaczego warto rozwijać pracowników korzystając ze wsparcia profesjonalnych Mentorów w ramach największego w Polsce cross-biznesowego Programu Mentoringowego Fundacji Liderek Biznesu - wyjaśnia Agnieszka Maciejewska, Prezes Zarządu, Fundacja Liderek Biznesu, Human Resources Director, EY (https://www.youtube.com/watch?v=1ntQr6EqfIU)

Do 31 marca 2021 trwa rekrutacja do VIII edycji Program Mentoringowego Fundacji Liderek Biznesu. Po raz pierwszy – dwie wersje językowe: polska i angielska

- Dziś zmagamy się z wypaleniem zawodowym i stresem ludzi, którzy nie chcą już pracować online. Żeby odnosić sukcesy, potrzebujemy najlepszych ludzi, takich, którzy mają kompetencje dostosowane do nowej rzeczywistości i którzy powiedzą jak zyskać na wdrożeniu nowych rozwiązań. Nasza propozycja, to profesjonalny Program Mentoringowy wspierający liderów i liderki! - Agnieszka Maciejewska, Prezes Zarządu, Fundacja Liderek Biznesu, Human Resources Director, EY

Program Mentoringowy Fundacji Liderek Biznesu to kompleksowy projekt, wspierający ambitne osoby - zarówno kobiety jak i mężczyzn - w świadomym kształtowaniu kariery zawodowej, rozwijaniu samoświadomości, a także aby wspierać je w ciągłym zdobywaniu i doskonaleniu kompetencji przywódczych.

Patroni merytoryczni: ICAN Institute, ICAN Management Review, SGH Warsaw School of Economics, Izba Gospodarki Elektronicznej, Ośrodek Informacji ONZ w Warszawie

Patron medialny: Radio TOK FM