LEADING WOMEN MasterClass
Prowadząca: Agnieszka Bilińska , Formuła online, aplikacja ZOOM 13 i 20 maja 2021
982,77 zł
brutto

Cena netto: 799,00 zł
Produkt niedostępny

PROGRAM |   TRENERZY   |   TERMINY & WARUNKI  |  KONTAKT  |  BIORĘ UDZIAŁ

MODUŁ |  BUDOWANIE DUCHA ZESPOŁU. Psychologiczne aspekty zarządzania ludźmi w modelu pracy zdalnej.

• Formuła: online, warsztat 2 x 3 h (część I + część II)
  • Prowadząca: Agnieszka Bilińska (mentorka, executive coach, trenerka biznesu)
  • Grupa do 20 osób

Warsztat porusza najbardziej aktualne zagadnienia dotyczące budowania zespołu w nowym modelu pracy zdalnej i hybrydowej. Odpowiada na pytania w jaki sposób budować relacje na odległość oparte na wzajemnym zaufaniu, otwartości i autentyczności? Jak tworzyć atmosferę zaangażowania zdalnie, aby osiągać cele organizacji? Co jest kluczowe w dzisiejszej roli menedżera? W jaki sposób "na odległość" wpływać na zespół, jego postawę oraz styl zarządzania? Jakie działania precyzyjnie wpływają na wzrost motywacji poszczególnych członków zespołu?

Na zakończenie tego modułu Leading Women MasterClass przygotujesz indywidualny plan działania dostosowany do Twoich aktualnych wyzwań zawodowych.

DOWIESZ SIĘ

• Jakie są najważniejsze mechanizmy i elementy kształtujące nasze nastawienie do pracy zdalnej i wpływające na jej efektywność
  • Dlaczego tak bardzo wzrasta rola i znaczenie zaufania i jak je budować w zespole zdalnym
  • Jak skutecznie budować zaangażowanie oraz motywację w zespołach zarządzanych zdalnie
  • Jakie wykorzystać najważniejsze mechanizmy wpływające na motywację zespołu, również w kontekście różnic międzypokoleniowych
  • Jakie praktyczne narzędzia możesz zastosować, aby zwiększyć motywację swojego zespołu oraz utrzymać jego zaangażowanie na wysokim poziomie w pracy zdalnej.

KORZYŚCI Z UDZIAŁU:

Po ukończeniu warsztatu Uczestniczki:

• Będą gotowe mentalnie do zdalnego zarządzania zespołem
  • Będą w stanie efektywnie przeprowadzić swój zespół przez zmianę stylu zarządzania i pracy na zdalną
  • Poznają skuteczne zasady zdalnego zarządzania, zwiększą pewność siebie w tym zakresie, będą wiedziały jak budować zaufanie i zwiększać zaangażowanie zespołu w pracy zdalnej.

DLA KOGO

Dla wszystkich Pań na stanowiskach kierowniczych, które zarządzają zespołami.

METODA PRACY

Warsztat on-line jest prowadzony interaktywną metodą experiential learning - uczenia się poprzez doświadczanie podczas  proponowanych ćwiczeń warsztatowych.

TRENERZY

Agnieszka Bilińska

Mentorka, executive coach, trenerka biznesu oraz doświadczona menedżerka pracująca od ponad 20 lat w globalnych firmach -  na stanowiskach executive (PwC, Scandinavian Tobacco), w zarządach i radach nadzorczych.
CEO w firmie doradczej Trusted Communication, która wspiera liderów w rozwoju zawodowym i osobistym.
Ekspertka w dziedzinie mentoringu, komunikacji i przywództwa. Założycielka, fundatorka i w latach 2010-2015 CEO Vital Voices Poland, polskiego oddziału globalnej  organizacji  założonej przez Hillary Clinton i wspierającej rozwój kompetencji przywódczych kobiet poprzez ideę mentoringu. Opiekun Merytoryczna Programu Mentoringowego Fundacji Liderek Biznesu (edycja 2017). Absolwentka Yale School of Management.

TERMINY

Moduł składa się z dwóch części (jedna część trwa 3 h, pełen moduł 6 h)

• 13 maja'21 - g. 14-17 (3 h) - pierwsza część modułu
  • 20 maja'21 - g. 14-17 (3 h) - druga część modułu

WARUNKI UDZIAŁU

Cena pojedynczego modułu – 799 PLN netto / 982,77 PLN brutto

Zniżki:

• Zniżka grupowa 10% dla dwóch i więcej uczestniczek z jednej firmy - cena 719,10 PLN netto / 884,49 PLN brutto
  • Zniżka dla absolwentek programu głównego Leading Women 10% - cena 719,10 PLN netto / 884,49 PLN brutto
    Kod dla absolwentek: ModulLW

Zniżki nie łączą się.

Rezygnacja z udziału możliwa jest najpóźniej 3 tygodnie przed szkoleniem, po tym terminie możliwe jest wykorzystanie miejsca przez inną osobę. W przypadku nieobecności na jednej z sesji uczestniczka otrzyma materiały oraz możliwość telefonicznej konsultacji z prowadzącą (indywidualnej – do 30 minut, w przypadku większej liczby nieobecnych – telekonferencja do 60 minut). Zakup udziału w szkoleniu jest równoznaczny z akceptacją powyższych warunków.

KONTAKT

W przypadku pytań dotyczących udziału w V edycji programu Leading WOMAN MasterClass napisz do nas: fundacja@liderkibiznesu.pl

W przypadku pytań dotyczących merytoryki programu prosimy o kontakt:

Agnieszka Bilińska

CEO | Trusted Communication