Po raz pierwszy w historii Fundacja Liderek Biznesu i EMCC Poland łączą siły w ramach - Program Mentoringowy 2021cznej!

W ramach największego w Polsce Programu Mentoringowego 2021 prowadzonego przez Fundację Liderek Biznesu - pojawiała się dodatkowa możliwość udziału - pula 5 bezpłatnych miejsc - dla osób z całej Polski, które straciły pracę i dzięki wsparciu Mentora chcą z sukcesem zaplanować i zrealizować swój powrót na rynek pracy.

Dzięki współpracy z EMCC Polska (European Mentoring and Coaching Council) przyszli stypendyści będą mieli niepowtarzalną okazję aby przez 9 miesięcy Programu pracować z najlepszymi mentorami w Polsce akredytowanymi w EMCC Global! Dodatkową będą uczestnicy wezmą udział w warsztatach merytorycznych dla Mentees i sesjach networkingowych w ramach VIII edycji Programu Mentoringowego.

Ideą naszej wspólnej inicjatywy jest skorzystanie ze skuteczności profesjonalnego mentoringu na rzecz osób, które znajdują się w trudnej sytuacji zawodowej. Pragniemy podziękować Zarządowi EMCC Rober Łężak – Prezes Zarządu, Monika Bęcka - Członek Zarządu ds. Komunikacji Międzynarodowej, Paulina Janiak – Członek Zarządu ds. Odpowiedzialności Społecznej, Piotr Jaworski – Członek Zarządu ds. Mentoringu, Krzysztof Wiśniewski - Członek Zarządu ds. Strategii i społeczności akredytowanych Mentorów EMCC za gotowość do wsparcia innych liderów w ramach Programu Mentoringowego FLB – właśnie dziś takie wspieranie się jest ogromną wartością!

Jak aplikować o miejsca stypendialne?

• Osoby zainteresowane i nie posiadające aktualnie pracy (warunek konieczny) zapraszamy do kontaktu: mentoring@liderkibiznesu.pl
  • Odesłania otrzymanego mailem formularza aplikacyjnego w terminie do 9 maja 2021.
  • Wyniki kwalifikacji będą przekazane indywidualnie najpóźniej do 13 maja br.

O Program Mentoringowy 2021 < tutaj szczegóły >