Online - Dzień Otwarty Szkoły Mentorów Biznesu, 31.03.2020

31 marca br. odbył się pierwszy "Dzień Otwarty" Szkoły Mentorów Biznesu, w formule spotkania online. Szkoła Mentorów Biznesu to jedyne w Polsce programy kształcenia mentorów z akredytacją EMCC na poziomie Foundation i Practitioner, obecnie dostępne w formule online.

W trakcie spotkania uczestnicy rozmawiali o idei profesjonalnego kształcenia mentorów. Piotr Ciacek - trener wiodący Szkoły Mentorów Biznesu, CEO Stibitz z akredytacją EMCC EIA Senior Practitioner, ICF PCC, JMT - przedstawił programy szkoły, prowadzących, rodzaje i znaczenie akredytacji EMCC (European Mentoring and Coaching Council).

Forma prowadzenia Szkoły Mentorów Biznesu będzie dostosowana do aktualnych wymogów bezpieczeństwa w kraju, a programy szkoleniowe będą prowadzone w formie zdalnej tak długo, jak będzie to konieczne.

Udział w Dniu Otwartym jest bezpłatny - kolejny "Online - Dzień Otwarty" jest zaplanowany na dzień 28 kwietnia'20, g. 11-12. Konieczna jest rejestracja za pośrednictwem formularza tutaj szczegóły.