Program EY Entrepreneurial Winning Women

Jesteś kobietą i przedsiębiorcą? Masz ambitne plany, pasję i chcesz rozwijać swój biznes?

Jeśli tak, Program EY Entrepreneurial Winning Women™ jest właśnie dla Ciebie. Aplikuj już dzisiaj!

Na czym polega program EY Entrepreneurial Winning Women™?

Program EY Entrepreneurial Winning Women™ to program przywództwa dla wyższej kadry zarządzającej, skupiający utalentowane kobiety będące przedsiębiorcami, których firmy wykazują rzeczywisty potencjał – pomagający im rozwinąć skrzydła. Po sukcesach programów w Stanach Zjednoczonych, Azji, Rosji, Afryce Południowej i Turcji, zdecydowaliśmy się uruchomić program na terenie kilku krajów Unii Europejskiej.

Program w szczególności skierowany jest  do kobiet z branży cyfrowej.

Dlaczego warto wziąć udział w Programie?

EY Entrepreneurial Winning Women™ to program przeznaczony dla kobiet prowadzących stabilny biznes, które są gotowe na ekspansję i rolę lidera na rynku światowym. Wybrane przedsiębiorczynie mają szansę skorzystać z doświadczeń innych przedsiębiorców, inwestorów i doradców, którzy mogą pomóc im, w pięciu kluczowych działaniach koniecznych do rozwoju firmy:

• Planuj ambitnie i bądź odważna
  • Zbuduj swoją markę
  • Pracuj nad biznesem, nie w nim
  • Zbuduj kluczową sieć doradców
  • Zaplanuj finansowanie ekspansji

Kryteria kwalifikacyjne

Szukamy kobiet przedsiębiorczyń z dużym  potencjałem, które mają znaczące udziały w przedsiębiorstwach opartych na technologii cyfrowej, a także w przedsiębiorstwach innowacyjnych zmagających się z zakłóceniami przemysłowymi, tworzących nowe modele biznesowe. Firma powinna działać przynajmniej 12 miesięcy, mieć siedzibę w Unii Europejskiej i przychody wyższe niż 500 000 Euro za 2016 rok.

Więcej informacji o programie EY Entrepreneurial Winning Women™ tutaj

Jak zgłosić się do programu?

Jeśli jesteś kobietą przedsiębiorcą z dużym potencjałem I chcesz aplikować do programu EY Entrepreneurial Winning Women™
Program jest bezpłatny .

Termin składania aplikacji upływa 15 sierpnia 2017!

Miło nam będzie powitać Cię  w programie EY Entrepreneurial Winning Women™ 2017!

APLIKUJ DO PROGRAMU!