Zarządzanie energią osobistą i monitorowanie swojego funkcjonowania w organizacji.

autorski warsztat z dr MARCINEM CAPIGĄ
dr Marcin Capiga, trener biznesu, coach, konsultant, mentor , Warsztat ONLINE, aplikacja Zoom 28 stycznia 2021, godz. 10:00-16:00
736,77 zł
brutto

Cena netto: 599,00 zł
Produkt niedostępny

Prowadzący:

dr Marcin Capiga

Trener Biznesu, Coach, Konsultant, Mentor. Dyrektor zarządzający firmy szkoleniowo doradczej TRAINING TREE. Wykładowca na Uniwersytecie Warszawskim oraz Wyższej Szkole Biznesu Politechniki Warszawskiej (MBA). Od ponad 12 lat  w swojej pracy zajmuje się łączeniem podejścia biznesowego, naukowego i indywidualnego. Podczas swojej drogi jako trener i coach przeprowadził ponad 12 tysięcy godzin warsztatów, konsultacji oraz coachingów indywidualnych i zespołowych.

W swojej karierze pracował ze zróżnicowanymi grupami klientów – od menedżerów i kadry zarządzającej wielkich korporacji, przez sprzedawców, urzędników, inżynierów i lekarzy, po służby mundurowe np. negocjatorów antyterrorystycznych. W latach 2019/2020 opiekun merytoryczny programu mentoringowego przy Fundacji Liderek Biznesu.

Autor książki „Motywacja przez wielkie M”, cyklicznie wydawanych Kalendarzy Biznesowych, Motywacyjnych
i Coachingowych oraz szeregu artykułów biznesowych. Członek Rady Programowej Magazynu Coaching

O WARSZTACIE

Każdy dzień można porównać do biegu długodystansowego. Poruszamy się w nieco innym terenie i na różnych dystansach, ale najczęściej do ukończenia wyścigu potrzebujemy zaspokojenia tych samych podstawowych zasobów. Te zasoby pozwalają nam - lub nie - utrzymywać odpowiedni poziom energii niezbędny do tego, by dany bieg ukończyć z lepszym wynikiem. Szczególnie dzisiaj, przy dużym obłożeniu, nowej rzeczywistości, pandemii itp. zażądanie energią osobistą staje się kluczową kompetencją.

Program szkolenia powstał w wyniku inspiracji bestsellerową książką Tonego Schwartza „Taka praca nie ma sensu”.

Warsztat opiera się na tezie, że czas, którego najczęściej nam „brakuje”, jest dobrem nieodnawialnym – energia natomiast tak. Im lepiej więc nią zarządzamy, tym skuteczniej jesteśmy w stanie funkcjonować – zarówno zawodowo jak i prywatne. Skąd ją czerpać, jak jej bezsensowne nie tracić i jak ją wywoływać? Tego nauczysz się podczas szkolenia.

DOWIESZ SIĘ:

• Jakie są źródła energii życiowej i jak nimi zarządzać
  • Uświadomisz sobie, jak zarządzasz swoją energią i jakie błędy popełniasz
  • Poznasz metody wywoływania wewnętrznej motywacji i poczucia sensu
  • Podniesiesz jakość wykorzystywania wolnego czasu
  • Zdobędziesz wiedzę w jaki sposobów przeciwdziałać wypaleniu zawodowemu

DLA KOGO JEST WARSZTAT?

• Managerów, dyrektorów, prezesów firm i wszystkich, którzy chcą poznać w jaki sposób skuteczniej wykorzystać swoją energię
  • Specjalistów HR, którzy wspierają swoich pracowników w zarządzaniu energią osobistą
  • Specjalistów odpowiedzialnych za wellbeing
  • Wszystkich, którzy chcą lepiej monitorować oraz zarządzać swoją energią

DATA I FORMUŁA

28 stycznia 2021, godz. 10:00 - 16:00, interaktywny warsztat w aplikacji Zoom (wymagane użycie kamery i mikrofonu).
Kameralna grupa do 22 osób.

WARUNKI UDZIAŁU:
  • Cena udziału w warsztacie online - 599 PLN netto (737,77 PLN brutto) / za osobę.
  • W przypadku zgłoszenia 2 i więcej osób z jednej organizacji – 10% zniżki - 539,10 PLN netto (663,09 PLN brutto) / za osobę.
  • Dla członków Klubów Mentora i Mentee Fundacji Liderek Biznesu - 10% zniżki - 539,10 PLN netto (663,09 PLN brutto) / osobę; kod rabatowy dla członków: KLUB2020
  • Warunkiem uczestnictwa jest wypełnienie i przesłanie formularza zgłoszeniowego oraz uiszczenie opłaty przed rozpoczęciem kursu.
  • Bezkosztowa rezygnacja z udziału w warsztacie możliwa jest najpóźniej na 14 dni przed terminem. Po tym terminie możliwy jest udział w warsztacie innej wskazanej osoby pod warunkiem poinformowania organizatora.
  • Nieobecność na szkoleniu nie jest podstawą do zwrotu opłaty za szkolenie.
  • Fundacja Liderek Biznesu zastrzega sobie prawo do zmiany terminu lub odwołania szkolenia.
  • Zakup biletu jest równoważny z akceptacją warunków uczestnictwa w szkoleniu.

DOWIESZ SIĘ   |   WARUNKI UDZIAŁU   |   REZERWUJĘ

W razie dodatkowych pytań napisz do nas: fundacja@liderkibiznesu.pl