Gala Otwarcia X edycji Programu Mentoringowego Fundacji Liderek Biznesu

Program Mentoringowy! Czas Start!

Wystartowaliśmy! Za nami 10 lat mentoringu! 10 lat wspólnej drogi, podczas której wzmacniamy swoje kompetencje przywódcze, rozwijamy się i wspieramy. Przyglądając się ewolucji Programu z obecnej perspektywy, nie można uniknąć wzruszeń. Mieliśmy i wciąż mamy szczęście oraz przyjemność pracować z fantastycznymi ludźmi, którzy cechują się jednocześnie wszechstronnością i profesjonalizmem,jak również szczerością i życzliwością, o których wspomniała, w swoim Power Speechu na Gali wieloletnia Opiekunka Merytoryczna Programu Agnieszka Maruda. Przed nami kolejna edycja Programu. Rozpoczynamy kolejną dekadę z mentoringiem biznesowym premium. Gala Otwarcia sprawiła, że jesteśmy naładowani entuzjazmem, pozytywną energią i z optymizmem patrzymy w przyszłość.

To był piękny, wypełniony spotkaniami i intrygującymi rozmowami wieczór.

Pięknie dziękujemy naszym nieocenionym Opiekunom Merytorycznym Agnieszce Marudzie, Jackowi Bełdowskiemu, Katarzynie Syrówce i Jadwidze Kuczkowskiej za część merytoryczną Gali. Opiekunowie Programu opowiedzieli nam o kluczowych zagadnieniach w procesach mentoringowych w trakcie debaty o "Mentoringu przy kawie". Podzielili się z nami również informacją o ich początkach pracy z mentoringiem biznesowym oraz swoimi inspiracjami i indywidualną optyką dot. mentoringu w ogóle.

Wszechstronność | Zaufanie | Moc

O hasłach tegorocznej edycji Programu Mentoringowego opowiedziała nam tuż po debacie Opiekunów Agnieszka Maruda w swoim inspirującym i energetyzującym Power Speechu pt. "Moc wszechstronności i zaufania".
Jesteśmy przekonani, że to wyjątkowe wystąpienie na pewno długo zapadnie nam w pamięć. Szczerość nie powinna istnieć bez życzliwości, tak jak content nie powinien istnieć bez kontekstu. Pięknie dziękujemy!

Bądźmy kimś, kogo nikt się nie boi

Tym przesłaniem Agnieszka Matan zakończyła swój świetny stand-up. Przesłanie jest poważne i istotne, natomiast całe wystąpienie Agnieszki doprowadziło część Publiczności do łez. Ozywiście ze śmiechu. Dowiedzieliśmy się m.in., że są wśród nas Mentorki, które potrafią przejść 12 000 kroków w butach na obcasach - chylimy czoła oraz, że w trakcie rozmów z Agnieszką lepiej nie przyznawać się do tego, że nie lubimy giełdy. Dziękujemy za ten występ! Będziemy go długo wspominać.

Relacje, relacje, relacje

Możliwość spotkania się na żywo jest cennym skarbem, który cały czas celebrujemy i doceniamy. Nie inaczej było i tym razem - zobaczyliśmy się poza ekranami naszych komputerów, nawiązaliśmy nowe relacje, porozmawialiśmy z dawno niewidzianymi przyjaciółmi. Mieliśmy okazję porozmawiać o planach na rozpoczynającą się edycję Programu, o naszych oczekiwaniach oraz oczywiście o mentoringu. Networking trwał do późnych godzin wieczornych!

Dziękujemy!

Dziękujemy naszym Gościom za tak liczne przybycie, dziękujemy za spotkania, za feedback, za wszystkie ciepłe słowa i zarażający energią entuzjazm.
Dziękujemy Partnerom Gali, Brill AV Media za oprawę technologiczną oraz warszawskiemu NYX Hotel Warsaw za gościnę.
Dziękujemy również Studio Kreatywa za oprawę graficzną Gali.
Dziękujemy Partnerom Merytorycznym i Medialnym Programu: ICAN Institute, Szkoła Główna Handlowa, Ośrodek Informacji ONZ w Warszawie, ForbesWomen, Radio TOK FM, SWPS Innowacje, EMCC Poland, EY Polska - dziękujemy Wam za Wasze inspirujące wystąpienia podczas Gali oraz za Wasz nieustające i nieocenione wsparcie

Wystartowaliśmy! X edycja Programu Mentoringowego Fundacji Liderek Biznesu właśnie się rozpoczęła!
Jesteśmy tu dla Was, jesteśmy tu z Wami, jesteśmy tu teraz! Niech Moc będzie z Wami!