Webinar z cyklu Ekspert Fundacji z udziałem - Edyty Sadowskiej, Prezes Zarządu, CANAL+ Polska, 12 marca 2021

12 marca br. odbyło się cykliczne spotkanie Fundacji Liderek Biznesu #EkspertFundacji z udziałem wyjątkowej osoby i pasjonatki w swojej branży – Edyta Sadowska, Prezes Zarządu, CANAL+ Polska

Iwona Kozera rozmawiała z naszym Gościem Specjalnym -  o przyszłości i wyzwaniach branży medialnej i o zmianach jakie pandemia korona wirusa wymusiła na nas wszystkich. Jak powiedziała Edyta Sadowska: Efektem ubocznym pandemii, w skali globalnej, jest szeroko rozumiana digitalizacja, która nie dokonała by się w tak dużym zakresie i przede wszystkim w tak krótkim czasie - gdyby świat nie zmagał się z kryzysem COVID-19.

Jak dostosować biznes do potrzeb klienta w tak trudnym czasie? Jak przenieść tradycyjną telewizję do świata cyfrowego? Jakie mentalne zmiany zaszły w liderach? Jak mimo wszystko pozostać blisko ludzi? To tylko część pytań, z niezwykle intersującego, godzinnego spotkania.

Już wkrótce kolejne spotkania eksperckie w Fundacji Liderek Biznesu - do zobaczenia online