Warsztat online: Dieta emocjonalna w trudnych czasach

Zadbaj o swoje potrzeby i emocje
Prowadząca: AGNIESZKA MARUDA-SPERCZAK, Trenerka Biznesu, mówczyni inspiracyjna i motywacyjna, Certyfikowany Coach ICF, Certyfikowany konsultant Reiss Motivation Profile , 23 kwietnia 2020, godz. 9:30-12:30
306,27 zł
brutto

Cena netto: 249,00 zł
Produkt niedostępny

Zapraszamy serdecznie na warsztat online z Agnieszką Marudą - Sperczak:

Dieta emocjonalna w trudnych czasach
Zadbaj o swoje potrzeby i emocje

23 kwietnia 2020, godz. 9:30-12:30

PROWADZĄCA:

Agnieszka Maruda - Sperczak

• Trenerka Biznesu, mówczyni inspiracyjna i motywacyjna
  • Certyfikowany Coach ICF
  • Certyfikowany konsultant Reiss Motivation Profile
  • Mentorka, konsultantka biznesu
  • Od dwóch edycji Opiekunka Merytoryczna Programu Mentoringowego Fundacji Liderek Biznesu w Poznaniu
  • Promotorka przedsiębiorczości kobiet, skutecznego motywowania i komunikacji opartej o wartości
  • Jedyna trenerka Instant Influence w Polsce – metody  Błyskawicznej Motywacji wg dr. Michaela V.Pantalona
  • Członkini Stowarzyszenia Profesjonalnych Mówców, ma za sobą setki godzin na scenie, tysiące na sali szkoleniowej i w pracy indywidualnej z ludźmi. Przemawia również na dużych scenach
  • Inspiruje i angażuje, jest zwolenniczką trenowania umiejętności i budowania wartościowych nawyków, a tym samym wykorzystywania wiedzy w praktyce zarówno biznesowej jak i w życiu osobistym. Lubi ludzi i wierzy, że każdy ma jakiś talent – ważne żeby go odkryć i dobrze wykorzystać.

O WARSZTACIE:

W czasie koronawirusa i nadmiaru: informacji, bodźców, emocji warto już dzisiaj przejść na dietę. Emocjonalną.
Jaką dietę emocjonalną skomponować dla siebie?

To co jeszcze kilka tygodni temu było oczywiste i realne, dzisiaj bywa już niemożliwe. Część naszych nawyków, przyzwyczajeń staje się nieaktualna lub niemożliwa do zrealizowania. Reorganizujemy swoje życie, na razie na chwilę, a co jeśli na dłużej?

W świecie smartfonów, internetu, lajków poruszamy się coraz sprawniej. Dzisiaj właściwie nie mamy wyjścia i pozostajemy w świecie on-line 24 godziny na dobę z przerwami na sen. Nasze dzieci, całe rodziny i zespoły pracowników zmuszone zostały przejść do wyczerpującego i często zupełnie nowego świata rozwiązań online’owych i aplikacji.

W pędzącym dotychczas świecie najmniej było miejsca na zadbanie o własne emocje. Coraz mniej sprawnie poruszaliśmy się po świecie emocji - własnych i cudzych, bo wymagało to więcej pracy, interakcji, zaangażowania i czasu. Dzisiaj ten czas i przestrzeń oraz znaczną ilość interakcji dostaliśmy, zupełnie niegotowi na to, co nadejdzie. Na wagę złota stają się Ci, którzy słuchają, także siebie. Tym bardziej, że kiedy zamykamy ekrany naszych komputerów i smartfonów pojawiają się najprawdziwsze na świecie i niedokarmione emocje. Można je nakarmić dobrymi relacjami. Ze sobą i innymi. Dzięki zadbaniu o własną, codzienną emocjonalną dietę, mamy szansę odnaleźć się w dzisiejszych warunkach.

Praktyczny i angażujący warsztat będzie okazją do pracy nad sobą opartej o unikalne cechy, preferencje, wartości i warunki brzegowe każdego z nas.

Rezultatem będzie skomponowanie własnej, unikalnej dla siebie diety emocjonalnej, która najlepiej nam służy.

DLA KOGO?

• Jesteś liderem, liderką? Reprezentujesz zarząd, dział rozwoju lub HR?
  • A może prowadzisz swój własny biznes?
  • Chcesz zadbać o siebie i swoich ludzi w wymagającym czasie?
  • Ten warsztat jest dla Ciebie.
  • Zatrzymaj się. Rozejrzyj, posłuchaj, pomyśl.
Poznaj ludzi, z którymi pracujesz, a wszyscy będą bardziej skuteczni i szczęśliwi!

FORMUŁA:

Angażujący warsztat online, z ćwiczeniami w grupach, ilość uczestników max. 30 osób.

PODCZAS WARSZTATU UCZESTNICY:

Skomponują własną, unikalną dla siebie dietę emocjonalną w oparciu o zidentyfikowanie ukrytych dotychczas potrzeb:
  • To co dla nas ważne - WARTOŚCI,
  • To co dla nas MOŻLIWE – PRZEKONANIA,
  • To czego CHCEMY i NIE CHCEMY (WIZJA, MISJA),
  • To KIM jesteśmy - TOŻSAMOŚĆ,
  • To co potrafimy – KOMPETENCJE.
  • Co nam nie służy? Z czego zrezygnować?
  • Czego robić więcej?
  • Czego robić mniej?
  • Jak zniwelować dystraktory i pochłaniacze energii?
  • Kiedy odpocząć i po co?
  • Proste i skuteczne rozwiązania / sposoby (dla każdego co innego - indywidualnego) możliwe do wdrożenia w codzienne życie,  od razu

KIEDY?

Termin warsztatu-online już wkrótce!

WARUNKI UDZIAŁU - WARSZTAT ONLINE:

• Koszt udziału jednej osoby to – 249 PLN netto / 306, 27 PLN brutto.
  • Przy zgłoszeniu dwóch i więcej osób z tej samej organizacji:  zniżka 10% -  224,1 PLN netto / 275, 643 PLN brutto.
  • Dla członków Klubów Mentora i Mentee Fundacji Liderek Biznesu:  zniżka 10% - 224,1 PLN netto / 275, 643 PLN brutto (kod rabatowy: Dieta).
  • Warunkiem uczestnictwa jest wypełnienie i przesłanie formularza zgłoszeniowego oraz uiszczenie opłaty przed rozpoczęciem warsztatu online.
  • Bezkosztowa rezygnacja z udziału w warsztacie możliwa jest najpóźniej na 14 dni przed terminem. Po tym terminie możliwy jest udział w warsztacie online innej wskazanej osoby pod warunkiem poinformowania organizatora. Nieobecność na warsztacie online nie jest podstawą do zwrotu opłaty za szkolenie.
  • Fundacja Liderek Biznesu zastrzega sobie prawo do zmiany terminu lub odwołania szkolenia.
  • Zakup biletu jest równoważny z akceptacją warunków uczestnictwa w szkoleniu.
W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt: fundacja@liderkibiznesu.pl