PL | EN

OFERTA PRACY W FUNDACJI LIDEREK BIZNESU

Misją Fundacji Liderek Biznesu jest propagowanie idei równości i różnorodności w zarządzaniu. Poprzez nasze projekty badawcze i programy rozwojowe wspieramy rozwój kompetencji kobiet, budowanie dialogu w biznesie i promujemy korzyści dla biznesu wynikające z obecności kobiet w zarządzaniu i w sferze ekonomicznej.
Według badań, osiągnięcie pełnego równouprawnienia kobiet i mężczyzn na rynku pracy zajmie jeszcze 216 lat. Uważamy, że to stanowczo za długo.

Czy chcesz nam pomóc przyśpieszyć ten proces? Dołącz do nas jako:

Asystent / Asystentka

Zadania, które na Ciebie czekają:
• administracyjne wsparcie przy realizacji projektów realizowanych przez Fundację (organizacja warsztatów, koordynacja dostawców, przygotowanie materiałów i prezentacji, prowadzenie list uczestników, aktualizacja bazy danych),
• wystawianie i rejestrowanie faktur,
• wsparcie działań komunikacyjnych (organizacja eventów, edycja treści strony internetowej),
• prace asystenckie (umawianie spotkań, sporządzanie notatek ze spotkań, rezerwacja sal, obsługa korespondencji),
• researche na potrzeby aktualnie prowadzonych projektów.

Kogo szukamy:
Jeśli interesujesz się budowaniem różnorodności w biznesie, a jednocześnie jesteś rzetelny/-a, zorganizowany/-a, masz min. 1 rok doświadczenia na podobnym stanowisku i dobrze znasz język angielski - pasujesz do nas.

Proponujemy:
możliwość pracy w unikalnym środowisku w bezpośredniej współpracy z najwyższą kadrą menedżerską EY oraz firm i organizacji partnerskich
udział w inicjatywach i wydarzeniach Fundacji, szkoleniach i warsztatach, spotkaniach z przedstawicielami biznesu i polityki
pracę w zgranym zespole przy zadaniach, które sprawiają, że biznes działa lepiej
komfortowe biuro w budynku Rondo1, tuż obok stacji metra.

Podoba Ci się taka rola?

Napisz, dlaczego chcesz z nami współpracować, dołącz swoje CV i wyślij na adres:

elzbieta.rozycka-szymanko@liderkibiznesu.pl

w tytule maila wpisując: „Aplikacja – Asystent / Asystentka”.

Projekt: Borek Design

Realizacja: Internet Age