PL | EN

Wolontariusz / -ka w Fundacji Liderek Biznesu

Misją Fundacji Liderek Biznesu jest propagowanie idei równości i różnorodności w zarządzaniu. Poprzez nasze projekty badawcze i programy rozwojowe wspieramy rozwój kompetencji kobiet, budowanie dialogu w biznesie i promujemy korzyści dla biznesu wynikające z obecności kobiet w zarządzaniu i w sferze ekonomicznej.

Według badań, osiągnięcie pełnego równouprawnienia kobiet i mężczyzn na rynku pracy zajmie jeszcze 216 lat. Uważamy, że to stanowczo za długo.

Czy chcesz nam pomóc przyśpieszyć ten proces? Dołącz do nas jako:

WOLONTARIUSZ/-KA

Zadania, które na Ciebie czekają:

• praca przy bazie danych kontaktowych Fundacji (wprowadzanie danych, aktualizacja rekordów, kontakt telefoniczny z uczestnikami projektów)
  • administracyjne wsparcie przy realizacji projektów (przygotowanie sali szkoleniowej, materiałów, prowadzenie list uczestników, wsparcie obsługi eventów i warsztatów).

Kogo szukamy:

Jeśli interesujesz się budowaniem różnorodności w biznesie, a jednocześnie jesteś dokładny/-a i zorganizowany/-a, znasz dobrze Excel i lubisz rozmawiać z ludźmi – pasujesz do nas!

Proponujemy:

• możliwość nabrania doświadczenia w unikalnym środowisku w bezpośredniej współpracy z najwyższą kadrą menedżerską EY oraz firm i organizacji partnerskich
  • udział w inicjatywach i wydarzeniach Fundacji, szkoleniach i warsztatach, spotkaniach z przedstawicielami biznesu
  • pracę w zgranym zespole przy zadaniach, które sprawiają, że biznes działa lepiej
  • możliwość zdobycia referencji.

Wymiar wolontariatu:
minimum 20 godzin w tygodniu.

Podoba Ci się taka rola?

Napisz, dlaczego chcesz z nami współpracować, dołącz swoje CV i wyślij na adres:

elzbieta.rozycka-szymanko@liderkibiznesu.pl

w tytule maila wpisując: „Wolontariusz/-ka”