Iwona Kozera, Fundator, Fundacja Liderek Biznesu - Gościem audycji "Raport Gospodarczy" w Radio TOKFM - opowiada o VIII edycji największego w Polsce cross-biznesowego Programu Mentoringowego
2021-03-12

Iwona Kozera, Fundator, Fundacja Liderek Biznesu - była Gościem audycji "Raport Gospodarczy" - prowadzonej przez Macieja Głogowskiego w Radio TOK FM, które po raz kolejny zostało patronem medialnym największego w Polsce cross-biznesowego Programu Mentoringowego 2021.

W trakcie rozmowy Iwona Kozera przybliżyła słuchaczom szczegóły Programu Mentoringowego Fundacji Liderek Biznesu i trwającej obecnie rekrutacji do VIII edycji.

Tutaj szczegóły rozmowy: https://lnkd.in/e4HFSU9

Funkcjonujemy dziś w niezwykle wymagających czasach, gdzie ekstremalnie ważne stało się zadbanie o siebie przy jednoczesnym utrzymaniu skuteczności biznesowej. Niezwykle ważne jest obecnie wzajemne wspieranie się i wymiana doświadczeń między liderami biznesu. Propozycja Fundacji Liderek Biznesu na ten turbulentny czas - to sprawdzona od 7 lat - formuła mentoringu w profesjonalnym wydaniu największego w Polsce cross-biznesowego Programu Mentoringowego dla liderów i liderek.

Każda osoba, która chcesz przy wsparciu doświadczonego mentora i ekspertów z różnych dziedzin zmierzyć się z precyzyjnie zdefiniowanymi wyzwaniami i zrealizować swój cel - może osiągnąć to przy wsparciu profesjonalnego mentoringu!

Rekrutacja do edycji 2021 trwa do 31 marca 2021

« Powrót do listy materiałów