O największym w Polsce Programie Mentoringowy Fundacji Liderek Biznesu w Polskim Radio RDC w audycji Liberator
2021-03-09

Fundacja Liderek Biznesu gościła w Polskim Radio RDC, w audycji "Liberator" - prowadzonej przez Magdalenę Zalewska. Gośćmi audycji były: Agnieszka Maciejewska, Prezes Zarządu Fundacji Liderek Biznesu, Agnieszka Maruda-Sperczak, Opiekunka Merytoryczna Program Mentoringowego 2021, Agnieszka Sora, Mentor edycji 2020, Marta Krzewicka, Mentee edycji 2020.

Jak wspierać liderów podczas pandemii? Na czym polega samotność lidera? Dlaczego mentoring to tak skuteczne narzędzie? Co wyróżnia Program Mentoringowy Fundacji Liderek Biznesu?

Tutaj dostęp do pełnej audycji: https://lnkd.in/eWT4VVk

- "Dla mnie najcenniejsze z całego procesu i ze wszystkich spotkań, które organizowała Fundacja to było to, że wyszłam dużo silniejsza, miałam czas na refleksję, doładowanie akumulatorów. (...) Zwłaszcza, że w ciągu ostatniego roku spotykaliśmy się głównie z domownikami i pomimo, że spotkania były online to fakt, że spotykałam się z liderami w podobnej sytuacji - spowodował, że cała idea była niezwykle cenna! Udział w programie mentoringowym i spotkania z moją mentorką były bardzo wartościowe i pozwoliły mi na ułożenie sobie #worklifebalance” - Marta Krzewicka, Mentee edycji 2020.

Rekrutacja do VIII edycji Programu Mentoringowego Fundacji Liderek Biznesu -  trwa do 31 marca 2021

« Powrót do listy materiałów